Sponsor Jan Berkvens en Richard Verkuijlen (links) bij het pand van Jan Berkvens Electro World. (tekst: Jos Gröniger/foto: BCV De Geitenbok)
Sponsor Jan Berkvens en Richard Verkuijlen (links) bij het pand van Jan Berkvens Electro World. (tekst: Jos Gröniger/foto: BCV De Geitenbok)

Ook sponsors maken lichtjesoptocht Boxmeer

  •   keer gelezen   Carnaval

BOXMEER | De lichtjesoptocht Boksmer Praolt en Straolt is een trekpleister, voor publiek maar ook voor de deelnemers. Het prijzengeld voor de winnaar in de diverse categorieën is voor veel optochtdeelnemers reden om in te schrijven voor de optocht op zaterdagavond. Ook lokale ondernemers omarmen het evenement. Onder hen sponsor van het eerste uur Jan Berkvens Electro World betrokken.

Sinds vijf jaar vult het Boxmeerse bedrijf met collega-sponsors de prijzenpot voor de Superpool met enkele duizenden euro's. "Samen met hoofdsponsor BGH en de tientallen overige sponsors zorgen zij er voor dat Boksmer Praolt en Straolt een kwalitatief hoogstaande optocht is", zegt een trotse woordvoerder namens de organisatie.
Carnaval, Geitenbok, lichtjesoptocht en familie Berkvens; het zijn uitstekende schakels in een ketting van het sterkste en fraaiste soort. "Met Berkvens Verlichting in de Kloostertuin waren wij sponsor vanaf 2001. Tegenwoordig is dat met Berkvens Electro World", zegt Jan Berkens, de vierde generatie in het familiebedrijf dat dit jaar het eeuwfeest viert. Jan Berkvens was in 2002 prins Jan IV van De Geitenbok, en vormde enkele jaren geleden met zijn vriendin het boerenpaar. "Ik was tien jaar raadslid van De Geitenbok", zegt hij. Als lokale ondernemer met regionale uitstraling ziet Jan Berkvens het belang van het steunen. "Lokale evenementen trekken ons. Het is belangrijk dat we zichtbaar blijven in het verzorgingsgebied. Dat helpt onze consumenten de Boxmeerse slogan 'Wees loyaal, koop lokaal' te ondersteunen.
De organisatie is blij met (lokale) sponsors. "Zij hebben affiniteit met onze lichtjesoptocht."

Kijk voor meer informatie over de lichtjesoptocht op www.degeitenbok.nl/lichtjesoptocht/

Meer berichten