De Kuukse elfkroegetocht is volledig uitverkocht. (foto: Arjan Broekmans)
De Kuukse elfkroegetocht is volledig uitverkocht. (foto: Arjan Broekmans)

De 35ste editie van Kuukse elfkroegetocht is uitverkocht

Carnaval 1.933 keer gelezen

CUIJK | Voor het eerst sinds 2016 is de Kuukse elfkroegetocht, die dinsdag (morgen) in Cuijk plaatsvindt, al voor de start van het evenement door alle kaarten heen.

Dat betekent dat op carnavalsdinsdag 25 februari 16.000 deelnemers naar het afgesloten parcours in het centrum van Cuijk komen voor hun tocht langs elf kroegen en zes podia. "We zijn er trots op dat zowel de Cuijkse mensen als ook de carnavallers van buitenaf zo graag naar ons evenement komen", stelt Lars Arts, voorzitter van de Kuukse elfkroegetocht. "Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze vrijwilligersorganisatie werkt hard om samen met de Cuijkse kasteleins een goed en veilig carnavalsfeest neer te zetten."
Voor 2016 was de Kuukse elfkroegetocht al een aantal keer uitverkocht, toen 20.000 deelnemers. Een regenachtige editie met problemen in de muntenverkoop zorgde daarna voor een terugloop in deelnemers. Inmiddels is het parcours iets verkleind en het maximale deelnemersaantal teruggeschroefd naar 16.000. Vorig jaar werd dat aantal bijna gehaald, die groei zette deze winter door.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant