Inschrijven voor het 5xK.
Inschrijven voor het 5xK. (Foto: Eigen foto)

Inschrijven voor Kuuks Karnavals Kraker Kwek Konkours

  •   keer gelezen   Carnaval

CUIJK | Op zaterdag 15 januari zal tijdens het Kuuks Karnavals Kraker Kwek Konkour (5xK) andermaal gestreden worden om de (Cuijkse) karnavalskraker van het carnavalsseizoen 2021-2022. Het winnende lied wordt meermaals opgevoerd tijdens de Kuukse zittingen.

“Deelname is mogelijk als solist, als duo of als groep. Samen met de andere deelnemers ben je het middelpunt van een sfeervolle avond met zang en muziek. Voor deelname dient er een bestaand lied gekozen te worden met daarop een eigen gemaakte tekst. Het lied wordt dan door een arrangeur uitgeschreven zodat huisband Dé Orkest de deelnemers tijdens deze avond muzikaal kan begeleiden”, aldus KG De Nolers.

Aanmelden
Aanmelden voor het 5xK in Cuijk dient te gebeuren voor 1 september. Het gekozen lied moet vervolgens vóór 1 oktober 2021 ingeleverd worden. Het bestand kan gemaild worden naar marian_visscher@hotmail.com. De tekst dient uiterlijk 1 december 2021 gemaild te zijn naar bovengenoemd emailadres. “We zien jullie aanmeldingen graag tegemoet”, laat De Nölers weten.

Meer berichten