Goed gemutst naar Vrolliezitting

  •   keer gelezen   Carnaval
BOXMEER - Voor de vijfde maal vindt in Boxmeer de Vrolliezitting plaats. Het wordt weer dolle pret op zaterdag 12 februari. In cultureel Centrum De Weijer wordt vertier geboden met zang, dans, buuts en een mysterieuze gast.

[image=164845]

‘Women only’. De denkbeeldige tekst zou van toepassing kunnen zijn op de Vrolliezitting in Boxmeer. “Inderdaad kunnen alleen vrouwen de zitting in De Weijer bijwonen maar we maken dankbaar gebruik van de hand- en spandiensten die mannen ons leveren”. zegt Riet van Lith, die samen met Hilly van Neerven de Vrolliezitting organiseert en presenteert. Toch is er tijdens de derde Vrolliezitting een vermonde man in geslaagd te ‘infiltreren’. Met een oproep dat er telefoon voor hem was, wisten we hem de zaal uit te lokken”, genieten de beide dames nog na.

Scouten
Hilly en Riet struinen samen veel pronkzittingen in de regio af. “We zijn steeds op zoek naar nieuwe, leuke en kwalitatief goede optredens. We zijn dan ook vaak op pad maar ach; we doen het ook omdat we het leuk vinden hé”, zegt Riet. Het ‘scoutingsapparaat’ heeft voor de vijfde editie van de Vrolliezitting een grandioos programma opgeleverd, met mistery gast. “Wie dat is, zien de aanwezigen op zaterdag 12 februari wel”, aldus presentatrice Van Neerven.
De bezoeksters van de Vrolliezitting worden verzocht goed gemutst naar cultureel Centrum De Weijer te komen. “Voor de leukste muts hebben we een leuke prijs”, zegt Hilly. Kaarten voor de Vrolliezitting kosten 15 euro en zijn tijdens kantooruren te koop aan de kassa bij De Weijer.
Lees het hele artikel in nieuwsblad De Maas Driehoek van deze week.
Meer berichten