Ule-optocht Maasvallei in Sint Agatha

  •   keer gelezen   Carnaval
SINT AGATHA - Carnavalsdinsdag 16 februari wordt er weer gereden in de mooiste praaloptocht van de regio. Een optocht waarin het vanaf nu niet meer alleen om de mooiste praalwagens gaat maar ook loopgroepen gaan meestrijden in een eigen competitie.

[image=124826]

Ook dit jaar is er een grote geldpot aan prijzen te verdelen. De prijzen worden overhandigd in de feesttent door Vorst Hans en Vorst Bob, samen met Prins Wilco d’n Urste. Na de optocht komt er voor de eerste keer een zeepkistenrace bij de feesttent op het sportpark van Sint Agatha. Hierbij kunnen alle kinderen van 6 tot 12 jaar laten zien hoe snel ze het parkoer af kunnen leggen. De Ulewappers hebben gezorgd voor twee zeer spectaculaire zeepkisten met een wedstrijdbaan.

Aanmelden
Bouwers van praalwagens en leiders van groepen kunnen zich aanmelden bij Jan Daanen. Dat kan telefonisch (0485-321438) of via de mail (jandaanen@hetnet.nl). Het daadwerkelijke inschrijven en ophalen van de startnummers moet dinsdag 16 februari tussen 11.00 tot 13.00 uur bij café de S-Bocht in Sint Agatha. De optocht begint om 14.11 uur te trekken, de zeepkistenrace begint rond 15.30 uur.
Meer berichten