Opbouw Vudelterrein ‘perfect op schema’

  •   keer gelezen   Carnaval
VUDEL – De tenten staan inmiddels, binnen wordt hard gewerkt om alles klaar te krijgen voor vrijdagavond. De Knokert begint Vudel-vormen aan te nemen.

[image=127373]

“We lopen perfect op schema”, vertelt organisator Ron van Zelst. “Wij zijn al vijf maanden bezig met de voorbereidingen van dit feest. Je hebt zo langzamerhand het hele jaar door een carnavalsgevoel.”
Het terrein kent verschillende tenten, door Van Zelst area’s genoemd. In de Vudel livetent komt het hoofdpodium te staan waarop onder andere Wolter Kroes en Die Dorfrocker optreden. De tent bij de ingang staat vrijdagavond bekend als de Chille met Nille Area, dit Erpse discoduo draait allerlei 90’s muziek. Het Vudel-terrein biedt ook plek aan liefhebbers van de wat oudere carnavalskrakers. “In de Spiegeltent kunnen ze naar hartenlust dansen, hossen en springen op klassiekers. Dat is een gezellig bruin café voor de jeugd van 30+”, zegt Van Zelst.
Ook de drankvoorziening is weer helemaal op orde. “Twee jaar geleden ging het even mis, maar gelukkig hadden we de zaak vorig jaar weer op de rit. De mensen kunnen tevens met een gerust hart hun jas achterlaten in de lockers. De area’s zijn voldoende verwarmd”, verzekert Van Zelst. “Ook zijn er voldoende bargelegenheden en is er voldoende personeel.”
Van Zelst weet wat hij op de hals haalt voor zes uur entertainment. “Het is geweldig als vrijdagmiddag die senioren komen, om 17.00 uur vijfhonderd ondernemers met personeel arriveren en ’s avonds 7500 bezoekers de tent vullen. Dan heb ik echt een voldaan gevoel.”

[image=127372]

[image=127375]

[image=127374]

[image=127377]

[image=127371]
Meer berichten