Prins Johan d’n Urste doet Carnavalsbelofte

  •   keer gelezen   Carnaval
BOXMEER – De prinsenzitting in Boxmeer was zaterdag. Behalve het kiezen van de carnavalsschlager werd natuurlijk ook het boerenpaar en de prins onthuld op deze gezellige avond.

Wie zou oud-boerenpaar Mieke en Karel van Soest gaan opvolgen? Dat was de vraag. Na de nodige opgebouwde spanning bleek het om een ondernemend stel te gaan. De speculaties vlogen over en weer. Vorst Frank liet wederom zien hoezeer hij zijn titel waard is. Samen met de goedlachse presentactrice Ireen van Eck en de kersverse voorzitter Maikel van Bakel zorgden zij voor een mooie opbouw van de avond. Uiteindelijk bleken het Jo en Petra van Haren te zijn die zich tijdens de carnaval in het onecht laten verbinden.

[image=157117]

Bekendmaking
Muisstil was het in de zaal toen onder een witte koker de prins ongetwijfeld ietwat nerveus zijn opwacht maakte. Met een prachtig ouderwets filmpje werd onthuld wie dit jaar de scepter mag zwaaien over het Geiten en Bokkenriek. Iedereen ging dan ook uit zijn dak toen bleek dat niemand minder dan Johan Surig zich Prins Johan d’un Urste mag noemen. Samen met zijn adjudanten Gerrie Linders en Arie Nabbe zorgden zij direct voor een mooi plaatje. Dit beeld werd nog eens verfraaid, toen op de schouders van familie en vrienden zijn stralende vrouw Rezi en dochter Dwen aangedragen werden om manlief en pap om de nek te vliegen. De residentie werd door de Prins mooi toegelicht. “Als ik niet bij mijn Rezi en Dwen zie, dan ben ik bij mijn eigen ‘Rezidwentie’ ’t Centrum!” De carnavalsbelofte van aankomend seizoen is groot.

[image=157115]

Tijdens de liedjesavond presenteerden de meiden van Dansgarde Purple Rain met trots hun nieuwe pakjes. De junioren mochten ook nog hun nieuwe gardedans laten zien.

[image=157150]

De Geitenbok is blij te mogen melden dat Dennis van Sound Creation een contract heeft getekend met voorzitter Maikel. Hij gaat de aankomende vier jaar alle carnavalsactiviteiten van licht en geluid voorzien.

[image=157151]
Meer berichten