Theo Diepenbrock (eerste prins) en Roy Heijsterman (55ste prins) van De Ulewappers.
Theo Diepenbrock (eerste prins) en Roy Heijsterman (55ste prins) van De Ulewappers.

Jubileumreceptie en feestavond CV De Ulewappers in Sint Agatha

  •   keer gelezen   Carnaval

SINT AGATHA | Op zaterdag 9 januari houdt carnavalsvereniging De Ulewappers, vanwege haar 55-jarig bestaan, een jubileumreceptie met een aansluitende feestavond in MFA De Agaat in Sint Agatha.

Het jubileumjaar werd op 19 december 2015 ingezet met een dorpsavond waarop 55 jaar carnavalsplezier de revue passeerde. Diezelfde avond werd ook een prachtig jubileumboek gelanceerd. In liefst 240 pagina's kwam het roemrucht verleden van de Ulewappers weer tot leven.
De volgende mijlpaal in het jubileumjaar is komende zaterdag. Vanaf 15.00 uur zullen de verenigingen uit het dorp De Ulewappers komen feliciteren. Vervolgens is het de beurt aan meer dan twintig bevriende carnavalsgezelschappen om de felicitaties over te brengen. Om dit in goede banen te leiden is een strak schema opgesteld. Eén van de hoogtepunten zal de opkomst van de vereniging uit Goch zijn, die met maar liefst 70 personen, waaronder 36 dansmarietjes, acte de presence zullen geven. Dit belooft een waar spektakel te worden.

Feestavond
Aansluitend zal vanaf 21.00 uur een feestavond in De Agaat (Liesmortel 46) in Sint Agatha losbarsten waar DJ Joost en Peer & Geer iedereen zal vermaken tot in de late uurtjes. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Meer berichten