De beste tonpraoters komen weer naar Wanroij.
De beste tonpraoters komen weer naar Wanroij.

Kaartverkoop Zuid-Nederlands Buutkampioenschap in Wanroij

  •   keer gelezen   Carnaval

WANROIJ | Stichting Carnavalsactiviteiten Land van Cuijk houdt op vrijdag 26 februari alweer voor de 20ste keer het Zuid-Nederlands Buutkampioenschap in 't Wapen van Wanroij. De uitsluitend telefonische kaartverkoop start op zaterdag 16 januari.

Wie van de vier Limburgse en vier Brabantse buutreedners trachten de titel  van meervoudig Kampioen Berry Knapen over te nemen? Ze zijn allen zeer gebrand om Berry eens van deze titel - op een sportieve en strijdlustige  manier - af te helpen. De pauze tussen de optredens van de 'Buutreedners' wordt verzorgd door cabaret en zang.
Aansluitend op het Buurkampioenschap zijn op zaterdag 27 februari, vrijdag 4 en zaterdag 5 maart in 't Wapen van Wanroij gala-avonden waar de vier beste buutreedners van het kampioenschap zullen optreden, met tussendoor cabaret, zang en dans. Alle avonden beginnen om 20.00 uur (zaal open 19.00 uur).
De kaartverkoop - uitsluitend telefonisch - start op zaterdag 16 januari via 06-12715658 en 06-10298978. De gereserveerde kaarten kunnen op zaterdag 23 januari  opgehaald worden bij Theo Arts, Pleinstraat 35 in Rijkevoort. Meer informatie: www.buutkampioenschap.nl.

Meer berichten