Jos van Teeffelen.
Jos van Teeffelen.

Jos van Teeffelen 'T.U.I.G. van het jaar' bij Don Bosco in Mook

  •   keer gelezen   Carnaval

MOOK | Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsbijeenkomst heeft de voorzitter van Scouting Don Bosco Mook 'T.U.I.G. van het jaar' bekend gemaakt. T.U.I.G. staat voor Toegewijd, Ultiem, Ingetogen en Genieten. Deze onderscheiding is in het leven geroepen om een man of vrouw die veel voor de club heeft betekend te bedanken. De eer valt dit jaar te beurt aan Jos van Teeffelen.

Van Teeffelen heeft jarenlang de Pivo-speltak (18+) aangevoerd en is daarna toegetreden tot het bestuur van de stichting Don Bosco. Daarnaast coördineert hij namens de club de Oud Papieractie. Iedere eerste zaterdag van de maand wordt het oud papier in de kernen Mook en Molenhoek door vrijwilligers van Don Bosco opgehaald. "Mede dankzij deze actie kunnen wij het Scoutingspel in Mook en de wijde omgeving blijven aanbieden. Al met al reden genoeg om Jos te bedanken en te onderscheiden als T.U.I.G van Don Bosco", aldus de Mookse scouting.
Scoutinggroep Don Bosco heeft rond de 100 leden. De leden spelen het scoutingspel op één van de mooiste Scouting plekken van Nederland, namelijk het labelterrein 't Herrendal in Mook.

Meer berichten