De weekmarkt in Mill. (foto: Pieter Smits)
De weekmarkt in Mill. (foto: Pieter Smits)

Win tegoedbonnen met actie op Millse weekmarkt

  •   keer gelezen   Centrum

MILL | Elke woensdagochtend is er op het marktplein in Mill de weekmarkt te vinden. Om te vieren dat het marktplein geheel vernieuwd is, organiseren negen kooplieden van deze Millse Weekmarkt van 3 mei tot en met 28 juni een speciale win-actie.

Hiermee worden elke woensdag vier tegoedbonnen a 25,00 euro verloot. Deze bonnen zijn te besteden op de weekmarkt bij de deelnemende kooplieden.

Actie
Bij elke aankoop bij een van de deelnemende kooplieden op de weekmarkt ontvangen klanten een lot. Rond 12.00 uur worden uit alle loten vier winnende lotnummers getrokken. Deze lotnummers worden gepubliceerd op de TV-krant van de Lokale Omroep Mill (LOM) en de website inmill.nl.
Op woensdagochtend kan men tijdens de weekmarkt bij Tonnies Vis het winnende lot omruilen voor een tegoedbon van 25,00 euro, die vervolgens te besteden is op de Millse weekmarkt.

Video
Bij de Lokale Omroep Mill is elk weekend een video-item te zien waarin kennis gemaakt kan worden met één van de deelnemende kooplieden. Tevens heeft die deelnemer die week ook een (extra) speciale aanbieding. Het video-item is ook te zien via de rubriek Video op inmill.nl.

Meer berichten