Hartje Gennep verkeert een weekend in kerstsfeer.
Hartje Gennep verkeert een weekend in kerstsfeer. (Foto: SumMertime)

SumMmertime bereidt kerstmarkt in Niersstad voor

  •   keer gelezen   Centrum

GENNEP | Stichting SumMmerrtime heeft de hoop gevestigd op het doorgaan kerstmarkt in Gennep. Het evenement dat in 2020 afgelast werd wegens Corona staat nu gepland voor zaterdag 11 en zondag 12 december. 

Op zondag 12 december is het koopzondag in de Niersstad. Dat zorgt zonder twijfel voor extra publiek en meer gezelligheid  
De Markt zal op beide dagen omgetoverd worden in Kerstsfeer met gezellige kramen. De levende Kerststal en sfeervolle Kerstmuziek zorgen voor een prettige ambiance. De overbekende ‘Riefkoek’ en ook de Glühwein ontbreken niet.
De Kerstmarkt duurt beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Voor 11 en 12 december zijn nog standplaatsen beschikbaar. Belangstellende ondernemers, ambachtslieden, beeldend kunstenaars en hobbyisten kunnen zich melden bij de Stichting SumMmertime Gennep, via kerstmarkt@summmertimegennep.nl. De vier meter brede overdekte kramen, eventueel met elektriciteit, zijn zowel voor één dag of voor beide dagen te huur. Aanbod van drank en eten kan alleen in overleg met de organisatie.
De Stichting Summmertime Gennep gaat er vanuit dat coronamaatregelen in december geen roet meer in het eten gooien. Mocht dat wel zo zijn dan zal dit in november bekend gemaakt worden.

Jos Gröniger
Meer berichten