Koopzondag in Boxmeer op 1 mei.
Koopzondag in Boxmeer op 1 mei.

Koopzondag Boxmeer op 1 mei

Centrum 572 keer gelezen

BOXMEER | Het is weer koopweekend in Boxmeer deze week. In het sfeervolle winkelhart van Boxmeer shop je vrijdagavond tot 21.00 uur, zaterdag tussen 09.30 en 17.00 en op zondag 1 mei tussen 12.00 en 17.00 bij de mooiste speciaalzaken, familiebedrijven, modeboetiekjes en een aantal topketens.

Dit weekend spaar je voor dubbele stickers bij de Boxmeer Bingo actie! Zondag is de allerlaatste dag van de spaaractie. De afgelopen maand kon er bij deelnemende ondernemers gespaard worden voor een volle bingokaart om kans te maken op mooie prijzen. Er worden de komende weken bijna 100 cadeaubonnen verloot van ondernemers én een Boxmeerse cadeaubon t.w.v. 300 euro shopping money.
De volle kaarten kunnen tijdens deze koopzondag ingeleverd worden bij het inleverpunt bij de ingang van de Kloostertuin in de Steenstraat of bij een deelnemende ondernemer. Zij zijn te herkennen aan de blauwe sticker op het raam.

Leuke opblaasspellen
Verder hebben de centrumondernemers extra activiteiten georganiseerd om de zondag nog gezelliger te maken. Er staan op verschillende locaties leuke opblaasspellen van Funpro, zoals voetbalflipper, een XXL dartspel en een basketbalgame. Leuk voor jong en oud! De cheerleaders van Partisans Athletics komen optreden en de bezoekers aanmoedigen. Tot slot loopt de prachtige Queen of Hearts door het centrum. Struin aanstaande zondag vanaf 12.00 uur door het sfeervolle Boxmeer en duik de horeca in voor een gezellige middag. Parkeren is gratis in hét centrum van regio Land van Cuijk. Meer informatie via www.centrumboxmeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant