Marianne Akkermans
Marianne Akkermans (Foto: Eigen foto)
RAADSLID AAN HET WOORD

‘Angst voor vruchtbaarheid terecht?’

  •   keer gelezen   Column

Een bijzonder plekje in de raadszaal van het gemeentehuis in Cuijk, waar ik de burgemeester recht in de ogen aan kan kijken en hem als lid van het dagelijks bestuur van de GGD Hart van Brabant de volgende vraag mag stellen: Wat gaan de vaccins doen met de vruchtbaarheid? U zult zich afvragen wat dit met de gemeentepolitiek te maken heeft? Dit is een vraag die de gemeentepolitiek overstijgt, maar wel direct invloed heeft op het beleid van de gemeente.

Op 3 juni schrijft De Gelderlander een verontrustend artikel over een geboortedip in de eerste 4 maanden van 2022: “Dit jaar al veel minder baby’s geboren, crisis zorgt voor lagere vruchtbaarheid.” De vraag is prangend: Voordat er nog meer spuiten in de armen komen van kinderen, welke schade richt het aan? De weerstand onder de bevolking voor weer een (experimentele) vaccinatieronde groeit enorm. Een duidelijk signaal dat ook geluid moet krijgen in de raadszaal.

Menstruatiestoornissen en vrouwen die lange tijd blijven vloeien, na het halen van de spuit. Vrouwen die dit overkomt komen naar me toe, persoonlijk. Bij FVD durven mensen zich te uiten met vaccinatieschade. Officieel kun je het allemaal terugvinden op de website van het Lareb. Een ander verontrustend signaal is het stoppen van de borstvoeding na vaccinatie. De melkproductie stopt en men moet over op kunstvoeding. Dit melkpoeder is deels afkomstig van onze Hollandse koeien. Chinezen worden wild van onze veilige melkpoeder. Met de eenkindpolitiek is veilig en gezond melkpoeder een absolute luxe en dat komen ze juist in Nederland halen. En wij laten onze boeren de nek omdraaien? Dit destructieve en mensonterende beleid, daar sta ik niet achter.

Forum voor Democratie is sinds dit jaar ook actief in onze gemeente. FVD is een groeiende beweging die niet alleen opstaat voor vrijheid en integriteit van het menselijk lichaam, maar ook voor het behoud van het traditionele agrarisch landschap zónder de daarbij horende horizonvervuiling door windturbines en zonneparken. Dit is kostbare landbouwgrond voor essentiële voedselvoorziening.

Ik zal blijven hameren op woningbouw voor inwoners die geworteld zijn in het Land van Cuijk. Wist u dat tussen 1 juni 2021 en 1 juni 2022 het inwoneraantal in Nederland is gestegen met bijna 200.000, waarvan 98% door immigratie? Hier is simpelweg niet tegenop te bouwen.

FVD Land van Cuijk organiseert woensdag 31 augustus een gezellig en inspirerend FVD Café. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie hierover.

Marianne Akkermans, Forum voor Democratie

Meer berichten