De Parel van Sint Anthonis.
De Parel van Sint Anthonis.

'Houden van is soms niet genoeg'

  •   keer gelezen   Gezondheid

SINT ANTHONIS | Nederland kent ruim drie miljoen mantelzorgers. Bijna de helft van hen voelt zich wel eens zo overbelast dat de kwaliteit van de zorg in gedrang komt. "Met vervangende zorg gunt u zichzelf als mantelzorger een pas op de plaats. Want houden van is dan soms niet genoeg", weten Riekie Coppelmans en Marijke Kemperman van 'logeerhuis' De Parel van Sint Anthonis.

"Je staat voor elkaar klaar, met aandacht en liefde. Maar dan komt er een moment dat je weet: 'Dit redden we niet samen.' Oververmoeidheid overheerst, stemming en sfeer veranderen. Fijn is dat niet, verdriet speelt ongewild de hoofdrol. Wat is het dan goed dat er tijdelijk een aanbod komt waarvan je kan denken: 'Dit zou even een oplossing kunnen bieden; een moment van de nodige rust'."
De Parel van Sint Anthonis is een logeerhuis voor zorgvragers en kan dit bieden. 24-uurszorg is mogelijk van maandag 09.00 uur tot en met vrijdag 17.00 uur." Wij willen gastvrij en vriendelijk zijn, helpen zonder moeilijke vragen of ingewikkelde papieren. U overlegt met uw thuishulp en/ of huisarts, of u belt ons zelf en wij doen de rest. De kosten zijn zeer laag", leggen Coppelmans en Kemperman uit. Een liefdevolle groep van vrijwilligers staat klaar.
Info: De Parel van Sint Anthonis, tel. 06-25531415, deparel11a@gmail.com en www.deparelvansintanthonis.nl

Meer berichten