Logo kliknieuws.nl/maasdriehoek
Verpleegkundigen William en Kim met het behaalde Bronzen smiley-certificaat.
Verpleegkundigen William en Kim met het behaalde Bronzen smiley-certificaat.

Kraamafdeling Maasziekenhuis ontvangt smiley voor goede zorg

  •   476 keer gelezen   Gezondheid

BEUGEN | De kraamafdeling van Maasziekenhuis Pantein is opnieuw beloond met een bronzen smiley. Daarmee voldoet de kraamafdeling aan alle eisen die de Stichting Kind en Ziekenhuis stelt aan goede zorg en dienstverlening op de kraamafdeling. De bronzen smiley is de hoogste waardering die een kraamafdeling kan behalen.

In het Maasziekenhuis verblijven de aanstaande ouders voor, tijdens en na de bevalling op de kraamsuite. Moeder en kind blijven bij elkaar en ook de partner is de hele dag van harte welkom en kan altijd blijven slapen. Moeders die borstvoeding willen geven, krijgen daarin begeleiding van de verpleegkundigen en kraamverzorgenden van de afdeling. Als er problemen zijn met de borstvoeding helpt de lactatiekundige. Zo wordt de zorg om het gezin heen georganiseerd. Zoveel mogelijk zoals thuis.

Trots
De kraamverpleegkundigen en -verzorgenden zijn trots op het behaalde resultaat: "Elke dag zetten wij ons in om de aanstaande ouders goed te begeleiden bij de bevalling, waarbij we zoveel mogelijk aansluiten bij hun wensen. Deze smiley bevestigt dat de zorg rondom de bevalling in het Maasziekenhuis van hoge kwaliteit is. We zijn dan ook erg trots dat we weer de hoogste waardering toegekend krijgen."

Meer berichten