Samenwerking Pantein en Welzorg

  •   keer gelezen   Gezondheid
BOXMEER - Thuiszorgwinkel Pantein werkt met ingang van 1 juli samen met Welzorg. De nieuwe naam is Pantein Thuiszorgwinkel en in het logo komt de samenwerking met Welzorg duidelijk tot uitdrukking. Door de samenwerking is Pantein Thuiszorgwinkel de meeste complete en grootste aanbieder van hulpmiddelen in de regio Noord-Oost Brabant en Noord-Limburg.

[image=218957]

Het assortiment en de diensten van Pantein Thuiszorgwinkel worden uitgebreid, zo komt er bijvoorbeeld een webshop, zodat klanten ook online hulpmiddelen en verpleegartikelen kunnen kopen. Voor het huren, lenen en kopen van hulpmiddelen kunnen mensen ook terecht in een van onze winkels in Boxmeer, Cuijk, Uden, Oss en Veghel. Daar treffen ze deskundige medewerkers die de klanten informeren en adviseren. Ook blijven onze chauffeurs, monteurs en adviseurs bij de klanten thuis komen voor het bezorgen, repareren of aanmeten van een artikel.
Door de samenwerking kunnen Pantein en Welzorg klanten de maximale service en ondersteuning bieden.

Bereikbaarheid
Het telefoonnummer en de openingstijden van de winkels blijven ongewijzigd: tel. (0900) 8803, keuze 4, lokaal tarief. De winkels hebben een nieuw e-mailadres: . Kijk voor de openingstijden van de winkels en informatie ook op www.Panteinwinkel.nl.

Meer berichten