Gratis bloeddrukmetingen in Respons Medical Zorgwinkel

  •   keer gelezen   Gezondheid

BOXMEER | De bloeddruk is een duidelijke graadmeter om te checken hoe gezond het lichaam is. Respons Medical organiseert daarom iedere eerste woensdag van de maand gratis bloeddrukmetingen. Op woensdag 2 maart is iedereen tussen 10.00 en 15.00 uur welkom in Respons Medical Zorgwinkel Boxmeer, gevestigd aan de Bakelgeertstraat 84. Een afspraak maken is niet nodig.

Bij iedere hartslag wordt bloed vanuit het hart door het lichaam gepompt. De bloeddruk is de druk die het bloed hierbij op de bloedvaten uitoefent. Bloeddruk kan een hoop vertellen over de conditie waarin men verkeert. Het is daarom van belang de bloeddruk regelmatig te controleren.

Informatie
Bij Respons Medical Zorgwinkel zijn diverse hulpmiddelen verkrijgbaar, zoals een bloeddruk- of vetmeter, om ook regelmatig zélf de gezondheid te checken. De medewerkers kunnen geen medisch advies aan de meting verbinden. Bij afwijkende waarden kan contact opgenomen worden met een huisarts. Voor de uitleen, verhuur en verkoop van hulpmiddelen werkt Respons Medical samen met Vegro. Kijk voor meer informatie op www.responsmedical.nl of bel gratis (0485) 57 31 05.

Meer berichten