ZorgSchakel Sint Hubert neemt het eetpunt over. (foto: Henny Lenkens)
ZorgSchakel Sint Hubert neemt het eetpunt over. (foto: Henny Lenkens)

ZorgSchakel Sint Hubert succesvol van start

Gezondheid 272 keer gelezen

SINT HUBERT | Met behulp van het leefbaarheidsbudget van de gemeente Mill en Sint Hubert is afgelopen jaar de vereniging ZorgSchakel Sint Hubert opgericht. In vijf maanden tijd telt de vereniging 245 leden. Binnen de vereniging zijn 28 vrijwilligers actief als gastheer en gastvrouw in het ontmoetingscentrum De Schakel.

Het ontmoetingscentrum is op maandag en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Er komen gemiddeld twintig bezoekers per dagdeel.

Overname eetpunt
ZorgSchakel Sint Hubert neemt het eetpunt (elke laatste vrijdagmiddag van de maand) over. "We verwachten een toename van het aantal gasten bij het eetpunt. Op 1 mei bestaat het eetpunt tien jaar. Een mooi moment om het eetpunt over te nemen. Het past ook prima bij onze doelstellingen", vertelt verenigingsvoorzitter Ed Derks van ZorgSchakel, dat binnenkort (datum en tijd volgen) een themabijeenkomst houdt waarin acteurs maatschappelijke thema's aanstippen en waarbij ze de toeschouwer actief betrekken. 'Wie zorgt er straks voor mij?' is de vraag die jong en oud zich kan stellen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant