De verschillende vestingvormen door de eeuwen heen, vormen de inspiratiebron voor het logo van Historisch Grave.
De verschillende vestingvormen door de eeuwen heen, vormen de inspiratiebron voor het logo van Historisch Grave.

Historisch Grave meer op kaart

  •   keer gelezen   Historie

GRAVE | De gemeente Grave, Centrum Management en Platform Toerisme en Recreatie Historisch Grave hebben dinsdag hun nieuwe logo gepresenteerd. Ook werd de folder 'Winkelen in Historisch Grave' uitgebracht die bij het TOP en winkels in Grave verkrijgbaar is. ''Door ons te positioneren als Historisch Grave zetten we stappen in dezelfde richting en worden enthousiaste initiatieven omgezet in daadwerkelijk uitvoeren'', aldus wethouder Jeroen Joon.

"Dat is niet alleen in de stad Grave, daar horen ook de kerkdorpen bij", benadrukt hij. Niet alleen het toeristische logo en de folder, maar ook het realiseren van een uitkijktoren in de carillontoren, het samenvoegen van het Platform en de voormalige VVV tot één organisatie (TOP), het herzien van de toeristische website Beleef Grave en het 'ondergrondse gangenproject' behoren tot de projecten die de afgelopen periode zijn ingezet.

Vestingvormen
De verschillende vestingvormen die Grave door de eeuwen heen heeft gehad, vormen de inspiratiebron voor het logo van Historisch Grave. "Een 'fantasievesting' die vrij associëren toelaat over iedere periode die Grave heeft doorgemaakt", legt Karin Kooij uit. Joon: ''Door ondernemers en inwoners consequent mee te nemen in de activiteiten voor Historisch Grave, hopen we hen meer te betrekken en ambassadeur te laten worden van hun eigen stad."
Infio: www.beleefgrave.nl

Meer berichten