Foto van vroeger: Cuijk. (foto: BHIC)
Foto van vroeger: Cuijk. (foto: BHIC)

Van nostalgie naar nu… in Cuijk!

  •   keer gelezen   Historie

Houd je van mooie verhalen, wil je even terug in de tijd en herinneringen ophalen over hoe het vroeger was in Cuijk? Dan hebben we goed nieuws! Het BHIC strijkt donderdagmiddag 15 juni 2017 neer in Cuijk. In Zaal Verhoeven organiseert de KBO Cuijk samen met het BHIC de historisch getinte middag 'Het geheugen van Cuijk.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 juni 2017 van 14.00 – 16.30 uur in Zaal Verhoeven, Stationsstraat 33, 5431 CB in Cuijk (de zaal is vanaf 13.30 uur open voor het publiek).

Nieuw programma:
• Welkomstwoord en inleiding door René Bastiaanse
• 'In ganzenpas door drie decennia', Marilou Nillesen, historicus en historisch blogger van het BHIC, neemt je op een vermakelijke manier mee terug naar de jaren '50, '60, '70 en '80.
• Gelegenheid om je meegebrachte foto's op een groot scherm te laten zien, samen herinneringen op te halen en informatie uit te wisselen.
• Gezellige 'Petje op Petje af' quiz door René Bastiaanse met daarbij historisch beeld en geluid uit onze archieven van Cuijk (en ook Sint Agatha, Haps, Linden en Beers).
• Afsluiting

René Bastiaanse, uw gastheer in Sint-Michielsgestel (foto BHIC)         Binnenplaats van kleuterschool Marlou met op de achtergrond De Lange Jan van de chemische fabriek aan de Jan van Cuijkstraat. (fotocollectie BHIC)

Je bent van harte welkom!

P.S. Vergeet niet oude foto's en films van en over het oude Cuijk, Sint Agatha, Linden, Beers en Haps mee te nemen!

Meer berichten