Een oud beeld uit het archief van de FAD.
Een oud beeld uit het archief van de FAD.

Bijzondere filmavond met oude beelden

  •   keer gelezen   Historie

CUIJK | De FotoArchiefDienst (FAD) heeft naast veel fotomateriaal een grote hoeveelheid filmmateriaal. Om deze historische filmbeelden te tonen, houdt ze op donderdag 14 februari een bijzondere filmavond.

De filmavond vindt plaats in zaal De Bond aan Beversestraat 18 in Cuijk en duurt van 19.30 tot 22.00 uur. Tijdens deze avond laat de FAD bezoekers korte filmfragmenten zien. Een greep uit de vertoonde beelden: voetbalwedstrijd JVC-Ajax ter gelegenheid van het jubileum van JVC in 1991, de terugkomst van de klok uit Berlicum met duizenden fietsers in 1979 en de brandweerfeesten met onder meer de oude kademuur. Halverwege de avond is er een pauze. In de pauze wordt een fotocollage getoond uit het archief Oud Cuijk. Tussen de filmpjes door is er gelegenheid voor gesprek en het stellen van vragen. De entree bedraagt twee euro. Aanmelden kan tot woensdag 13 februari via info@fotoarchiefdienst.nl, persoonlijk aan de Kerkstraat 14 in Cuijk of 0485-318093.

FAD
De FAD heeft altijd belangstelling voor foto-, en filmmateriaal van particulieren, verenigingen en bedrijven uit Cuijk en de kerkdorpen. Belangstellenden zijn welkom tijdens de openingstijden van de FAD aan Kerkstraat 14 in Cuijk als ze materiaal ter beschikking willen stellen aan het archief.

Meer berichten