In Cuijk is een vrijwilligersinitiatief ontstaan 'om mensen die het nu goed kunnen gebruiken een hart onder de riem te steken'.
In Cuijk is een vrijwilligersinitiatief ontstaan 'om mensen die het nu goed kunnen gebruiken een hart onder de riem te steken'.

Vrijwilligersinitiatief 'Samen kunnen we het in Cuijk!' willen Cuijkenaren 'hart onder de riem steken'

  •   keer gelezen   Human Interest

CUIJK | In Cuijk is een vrijwilligersinitiatief ontstaan 'om mensen die het nu goed kunnen gebruiken een hart onder de riem te steken'. Al meer dan 200 mensen hebben zich aangemeld. In iedere wijk ontwikkelt een eigen werkgroep diverse initiatieven.

"U kunt hierbij denken aan het sturen van kaartjes en het samenstellen van kleinigheidjes tot het laten maken van knutselwerkjes. We hebben al veel personen in kaart gebracht, maar we willen niemand vergeten. U kunt via de Facebook-pagina (Samen kunnen we het in Cuijk!) iemand aanmelden die dit steuntje in de rug goed kan gebruiken", is te lezen op de Facebook-pagina van de initiatiefnemers. "Uiteraard kunt u ook ideeën aandragen of aangeven dat u ons vrijwilligers team een handje wil helpen. Heef u iets aan te bieden in de vorm van bijvoorbeeld bloemen, kaartjes of wat voor een kleinigheidje dan ook of wilt u dit project steunen met een financiële bijdrage dan horen we dit graag van u."

Meer berichten