Ingezonden brief.
Ingezonden brief. (Foto: )
INGEZONDEN

'Wat is objectieve pers?'

  •   keer gelezen   Ingezonden

Ik heb het bericht 'in gesprek met Wouter Bollen' (De Maas Driehoek d.d. 3 december 2019) over de beschadigde wethouder gelezen. Bij problemen gaat het veelal over twee of meer personen, in dit geval onze (ex)burgemeester Marleen Sijbers en onze wethouder Wouter Bollen.

Beiden voor mij, qua bestuurlijke kwaliteit, onbekende personen. Ik ga niet in op de achtergronden van de ontstane problematiek, want dat weet de pers veel beter, maar ik heb wel erg veel moeite met de pagina grote achtergronden over de heer Bollen en een zijn eveneens pagina grote foto. Een beschadigd man? Wat te denken van een persoon als (ex)burgemeester Marleen Sijbers - in haar tweede termijn zelfs - en een door velen zeer gewaardeerd persoon, die zich bijna tien jaar heeft ingezet voor Gemeente en de gemeenschap. Zij heeft indertijd haar uitleg in de Raad gegeven, hetgeen ook in de pers is gekomen. Daar wilde ze het bij laten.

Jammer dat van haar verdienste voor onze gemeente nergens een spoor te vinden is. Wordt zij niet beschadigd door het in de media nog steeds ophemelen van het zogeheten slachtoffer? Misselijkmakend. Wat is objectieve pers...?

Ed Kruitwagen
Sint Anthonis

Meer berichten