De bluesband 'Barrelhouse' treedt zondag 11 december op in de Mariakapel.
De bluesband 'Barrelhouse' treedt zondag 11 december op in de Mariakapel.

Legendarische Barrelhouse brengt de geschiedenis van de blues

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

HOLTHEES | De Mariakapel in Holthees sluit het concertjaar 2016 op zondag 11 december af met 'Barrelhouse', één van de beste bluesbands van Nederland.. Tijdens midzomerfeest van 2015 in de Mariakapel speelden ze het dak van de tent. Het optreden voor deze zondagmiddag wordt ingetogener.

Gezien de akoestiek van de kapel kunnen we maar matig elektrisch versterken en zal de zangeres Tineke Schoenmaker vooral akoestisch begeleid worden door de 6-koppige band. Barrelhouse belooft een intiem concert te brengen. De blues- en soulsound zullen tijdens dit concert natuurlijk prominent aanwezig zijn. Alle blues en soul liefhebbers zullen absoluut hun hart kunnen ophalen, daar staat Barrelhouse garant voor. Onder de kenners is Barrelhouse een hele grote naam.
Het concert op zondagmiddag 11 december begint om 15.30 uur. De entree bedraagt 12,50 euro. Gezien het grote aantal bezoekers raadt de Mariakapel aan om tijdig te reserveren via de firma Wijenberg, tel. (0478) 63 63 90 of 63 69 48 of via www.mariakapel.nl.

Meer berichten