Ellen Dikker met 'Buitenspel' in De Steenakker. (foto: Michiel Poodt)
Ellen Dikker met 'Buitenspel' in De Steenakker. (foto: Michiel Poodt)

Ellen Dikker brengt 'Buitenspel' in huistheater De Steenakker

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

HAPS | Na haar succesvolle try-out van 'Groene Vingers' komt Ellen Dikker opnieuw naar huistheater De Steenakker in Haps. Ellen is geroemd om haar typetjes, genomineerd voor de Neerlands Hoop én columniste bij Het Parool. In deze try-out van haar vijfde soloshow 'Buitenspel' vraagt Ellen zich af wanneer je succesvol bent.

Als je in een dikke auto rijdt? Als je in een groot huis woont? Als je veel Facebookvrienden hebt? Als je op televisie komt? Als je kinderen hoogbegaafd zijn? Iedereen wil meetellen. Gaat voor de hoofdprijs. Omdat je denkt dat het erin zit. Maar waarom komt het er dan niet uit? Waarom lijk je buitenspel te staan? En is dat erg? Ellen zet in 'Buitenspel' de spelregels naar haar eigen hand. Met haar virtuoze types, spitse humor en innemende persoonlijkheid bouwt Ellen haar eigen universum. Waar ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen. Omdat al ons geploeter en gemodder een kroontje verdient. Na afloop is er een nazit met een hapje.

Informatie
'Buitenspel' is donderdag 15 december om 20.15 uur te zien in Huistheater De Steenakker in Haps. Entree is 15,00 euro. Meer informatie en tickets: www.desteenakker.nl.

Meer berichten