Lokale dans-, zang- en acteertalenten doen mee in de voorstelling 'Pinokkio'.
Lokale dans-, zang- en acteertalenten doen mee in de voorstelling 'Pinokkio'.

Lokale talenten schitteren op sprookjesmusical 'Pinokkio' in Schouwburg

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

CUIJK | Op maandag 26 december is het groot feest in de Schouwburg. De familiemusical 'Pinokkio' komt namelijk naar Cuijk en aan deze musical doen twintig lokale zang-, dans- en acteertalentjes mee… Er zijn Tweede Kerstdag twee voorstellingen, om 14.00 uur en om 16.00 uur.

De Efteling maakt een heerlijke sprookjesmusical van het wereldberoemde verhaal van Carlo Collodi. In een Italiaans dorpje woont de vriendelijke timmerman Geppetto. Al maanden werkt hij aan een grote houten pop, die hij Pinokkio noemt. Op een dag verschijnt er een fee die Pinokkio tot leven tovert. Eindelijk heeft hij een zoon!
Geppetto kan zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan, want al snel blijkt Pinokkio een kwajongen die het liefst op avontuur gaat, de gekste dingen wil meemaken en de hele wereld bij de neus neemt. Maar het allerliefst wil hij een echt jongetje zijn. Een gewoon, braaf jongetje. Zal zijn wens ooit uitkomen?

Lokale talenten
Met medewerking van twintig lokale jonge zang-, dans- en acteertalenten: Nout Colenbrander, Kyana de Vries, Veerle Geurts, Hilde Robben, Sally van Deijne, Lotte Kuipers, Lucas Smits, Stan Roerdink, Robine Bakker, Jana Willems, Janske de Bruin, Maure Papen, Luna de Bot, Sil Ruijs, Davy van Tartwijk, Milan Wijnia, Sam van der Steen, Sophie Lok, Eva ten Tije of Boonkamp & Damien Henraat.

Kaartverkoop
'Pinokkio' is maandag 26 december in de Schouwburg Cuijk. Aanvang: 14.00 & 16.00 uur (er is geen pauze). Toegang is 18,50 euro. De voorstelling van 14.00 uur is te combineren met een brunch, die van 16.00 uur met een kerstdiner. Meer informatie en kaarten: www.schouwburgcuijk.nl.

Meer berichten