De musical 'A Chorus Line' komt donderdag 22 december ook naar Cuijk.
De musical 'A Chorus Line' komt donderdag 22 december ook naar Cuijk.

'A Chorus Line': 17 dansers. acht spotlights, één droom: een rol!

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

CUIJK | Edwin Jonker en Bettina Holwerda spelen de hoofdrollen in de musical 'A Chorus Line', die op maandag 21 november succesvol in première ging en op donderdag 22 december ook de Cuijkse Schouwburg aandoet.

Producent Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment brengt voor het eerst in vijftien jaar een Nederlandstalige versie van het wereldberoemde stuk op de planken. 'A Chorus Line' was voor het laatst in de Nederlandse theaters te zien in het seizoen 2001-2002. Artistiek directeur Hans Cornelissen: "Deze titel stond al jaren op onze verlanglijst. Het wordt onze eerste dansmusical. Deze musical gaat over ons vak. En als er een musical is waarin alle disciplines gelijkwaardig aan bod komen is het deze. Zinderende choreografieën, indringende spelscènes en prachtige, wereldberoemde songs. We zijn blij met de grotendeels jonge en getalenteerde cast. Hoofdrollen zijn er voor Edwin Jonker, Zach, die de laatste jaren de ene na de andere mooie rol speelt en Bettina Holwerda, Sheila, ster uit musicals als Fame en Grease."
De voorstelling is donderdag 22 december om 20.15 uur in de Schouwburg Cuijk. Tickets kosten 39,75 euro (inclusief pauzeconsumptie en garderobe). Info en tickets: www.schouwburgcuijk.nl.

Meer berichten