Toeternietoe Mill houdt komend weekend weer het gratis te bezoeken Parkfeest in het Landschapspark.
Toeternietoe Mill houdt komend weekend weer het gratis te bezoeken Parkfeest in het Landschapspark.

Drie dagen lang gratis Parkfeest in Landschapspark in Mill

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

MILL | Feest- en showorkest Toeternietoe organiseert ook dit jaar weer het Parkfeest in Mill. Dit zal gehouden worden op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 mei in het Landschapspark in Mill. De toegang is andermaal gratis.

Elk jaar is het Parkfeest een meer dan gezellig uitje voor iedereen, maar dit jaar biedt het programma nog meer vermaak voor zowel groot als klein.
Het parkfeest start op vrijdagavond 12 mei om 21.00 uur met Bulldog-LT. Deze band bestaat dit jaar 15 jaar en dat gaan zij deze avond vieren. Daarom zijn er ook wat bevriende bands en muzikanten uitgenodigd, te weten Galvanized, Fatburger en Two Stools.
Op zaterdagavond 13 mei gaat het Parkfeest vanaf 21.00 uur door met een DJ-night compleet met een vette lichtshow. DJ Sil en DJ Benzel draaien elk hun sets maar ook zullen ze samen nog zorgen voor een uurtje foute muziek.
Vanaf het eerste Parkfeest stonden dweilorkesten tijdens de Sound of Joeks centraal bij Toeternietoe. Zo ook deze editie. Op zondag 14 mei horen en zien bezoekers er daarom van 11.00 uur tot 19.00 uur diverse dweilorkesten uit de (verre) regio. Voor de jeugd is er een Zilvervlootparade met attracties en sportactiviteiten voor kinderen.
Meer info via Facebook (Toeternietoe Mill) of www.toeternietoemill.nl

Meer berichten