De Weijer in Boxmeer.
De Weijer in Boxmeer.

Muziek en cabaret in Weijer

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | De Weijer in Boxmeer is op donderdag 18 mei het decor van het laatste Muziekcafé van dit seizoen. Maurice van Hoek en zijn band komen optreden. Twee dagen later betreedt aanstormend cabarettalent het podium: het zijn de finalisten van het Leids Cabaret Festival.

Laat je betoveren door het veelbelovende talent Maurice van Hoek, die ook nog eens zijn hele band meeneemt. Afgelopen jaar voltooide Maurice cum laude zijn studie aan het conservatorium en werkte hij onvermoeibaar tegelijkertijd aan zijn composities, zijn band en zijn eerste album. 'Live Forevermore' kwam uit op 6 mei 2016 en de recensies waren unaniem lovend. Zijn optreden is donderdag 18 mei om 20.15 uur in De Weijer. Tickets kosten 15,00 euro.

Leids Cabaret Festival
Vaste prik in mei: de finalisten van Het Leids Cabaret Festival. Ditmaal is het aanstormende talent op zaterdag 20 mei in De Weijer Boxmeer te vinden. Het gaat om De Hygiëna's, Felix Heezemans en 'PS en zo is het leven'. Drie voorstellingen op één avond, verse ideeën, nieuwe gezichten. Op zaterdag 20 mei om 20.15 uur. Ticket kost 16,50 euro (inclusief drankje). Meer informatie en tickets via www.deweijer.nl

Meer berichten