The Fortunate Sons.
The Fortunate Sons.

Ode aan Creedence Clearwater Revival in Gennep

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

GENNEP | Liefhebbers van Creedence Clearwater Revival kunnen op zaterdagmiddag 5 augustus genieten van muziek op de Markt in Gennep. The Fortunate Sons brengen dan een ode aan deze Amerikaanse band uit de jaren '60 en '70. Ook de liefhebbers van bluesrock komen die middag volop aan hun trekken met een optreden van de Duitse Jan Schwarte Band.

Bad Moon Rising, Who'll Stop The Rain, Down On The Corner en natuurlijk Proud Mary. Dit is een kleine greep uit de reeks klassiekers waarmee C.C.R. met frontman John Fogerty in de eind jaren '60 en begin jaren '70 ongekende successen wist te boeken. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs bestormden ze wereldwijd met veel succes de hitparades. The Fortunate Sons laten die roemrijke tijd van weleer herleven met een spetterende 'tribute to C.C.R.' Met zanger/gitarist Toon Eppink, die door zijn stemgeluid en performance ook wel de Nederlandse John Fogerty wordt genoemd, heeft deze band zich ontpopt tot trefzekere vertolkers van deze helden. De Jan Schwarte Band uit het Duitse Solingen speel bluesrock op een bijzondere wijze.

Meer informatie
Het programma begint zaterdagmiddag om 14.00 uur en toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.summmertimegennep.com

Meer berichten