Vijftiende scootmobieltocht in Cuijk

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

CUIJK | Iedereen die gebruik maakt van een scootmobiel, kan zich weer inschrijven voor de traditionele scootmobieltocht die op zaterdag 12 augustus wordt gehouden.

Traditiegetrouw werd de jaarlijkse scootmobieltocht georganiseerd door het Platform Gehandicapten Cuijk, maar dit jaar is het totaal anders. Deze keer heeft het bestuur van de stichting Cuijk on Ice het op zich genomen om de vijftiende editie van de scootmobieltocht te organiseren.


'Iedereen kan zich weer inschrijven voor de traditionele scootmobieltocht'


Start tocht
Iedereen die gebruik maakt van een scootmobiel, kan zich inschrijven. Het is een rit van ongeveer 20 kilometer, met halverwege een koffiestop. De tocht begint op 12 augustus 13.00 uur en start vanaf het Louis Jansenplein 1, 5431 BV Cuijk.

Formulieren
Aan het eind van de rit wordt er ook gedacht aan de inwendige mens. Voorgaande jaren werden er vanuit de gemeente deelnameformulieren gestuurd, maar dit jaar moet iedereen zelf een deelnameformulier ophalen. Deze formulieren zullen op diverse locaties in Cuijk klaar liggen. Ook via e-mail kan er naar informatie of naar een deelnameformulier gevraagd worden.
Begeleiders, bijvoorbeeld partners of kinderen, kunnen op de fiets mee. De inschrijfkosten bedragen 8,50 euro, te betalen per bank of contant bij het inleveren van het deelnameformulier.

Verschillende locaties
De formulieren zijn op de volgende locaties te vinden: Ontmoetingscentrum Het Fort, Cantheelen 6-20, Wijkaccomodatie De Nielt, Lavendel 250, Protestants Kerkcentrum De Herberg, Markt 3, Het Doehuis, Patrijzenveld 117, Zorgcentrum Castella, Cantheelen 6-200, De Parasol, Hof van Cuijk 1.

Formulier inleveren
Het formulier vóór 5 augustus inleveren of opsturen naar Frans Bus, Jan van Cuijkstraat 6, 5431 GB Cuijk.

Meer berichten