Abigail Collins.
Abigail Collins.

Theaterfestival Cirque de la Lune in Kasteeltuinen Arcen

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

ARCEN | Kasteeltuinen Arcen is op zaterdagavond 21 juli het groene podium voor een bijzonder theaterfestival. Een bont gezelschap van nationale en internationale acts is de hele avond te bewonderen in de Kasteeltuinen van 19.00 tot 24.00 uur. 

Als om 19.00 uur de poorten open gaan voor de avondopenstelling kunnen bezoekers op hun wandeling door de tuinen een tiental acts tegenkomen. Onder meer steltenlopers, acrobaten, jongleurs, een cabaretier, comediennes en muzikanten vullen het programma.

Cocktailbar 
In de subtropische kas vertolken Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix op intieme wijze hun favoriete songs uit de jaren '80 en rondom de riddertenten kan gegeten en geborreld worden terwijl geluisterd wordt naar muziekoptredens en de beats van onze gezellige huis-dj. Ook de cocktailbar is geopend voor de heerlijkste moijto's.

Zinderende finale 
Aan het einde van de avond wordt toegewerkt naar een zinderende finale. Als iedereen omstreeks 23.15 uur samenkomt bij het toernooiveld zal vuurcompagnie 'Eyeburn' het theaterfestival op spetterende wijze afsluiten.

Tickets
Early bird-tickets voor volwassenen kosten 15 euro, in de voorverkoop 20 euro en aan de dagkassa 40 euro. Een early bird-kaartje kost voor kinderen tot en met zeventien jaar 7,50 euro, in de voorverkoop 10 euro en aan en dagkassa 12,50 euro. Kinderen tot en met zeventien jaar hebben overdag gratis toegang tot het park en hebben alleen een avondticket nodig. Voor groepen boven de tien personen bedragen de kosten voor een early bird-kaartje 12,50 euro, 17,50 euro in de voorverkoop en aan de dagkassa 22,50 euro. Een combiticket voor volwassenen kost 27,75 euro. Hiermee kun je het park overdag en 's avonds bezoeken. Bezoekers met een combiticket kunnen tussen 18.00 en 19.00 uur in het park blijven. De foodcourt bij de riddertenten zal dan geopend zijn. Seizoenkaarthouders krijgen meer dan zestig procent korting op de entree voor Theaterfestival Cirque de la Lune en betalen nog 9 euro per persoon en 4,50 voor kinderen. 

Kijk voor meer informatie op: www.kasteeltuinen.nl.

Meer berichten