Foto:

Bijzondere brillenkokers te zien bij Van Wely Optiek

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | Het Museum van Alle Tijden (MvAT) is geen alledaags museum. Het is een museum dat altijd te bezichtigen is en aan de rand van niemandsland ligt maar goed te bereiken is. In de wanden van het museum zijn vijf kijkkasten geplaatst, waardoor je de geëxposeerde werken kunt beleven.

Elke twee maanden staat het MvAT in het teken van een andere expositie van verschillende kunstdisciplines.Vanaf de oprichting in 2011 van het MvAT hebben de kunstenaars een klein kunstwerk gemaakt in de brillenkokers die zijn geschonken door opticien Van Wely uit Boxmeer.

Bijzondere designbrillenkokers
Deze bijzondere designbrillenkokers zijn gevuld met divers beeldend werk en worden zijn tentoongesteld in de speciale expositieruimte bij Van Wely. Tevens heeft Ans Verdijk van de brillen die zijn geschonken een installatie gemaakt wat heeft geresulteerd in het project 'Zeil Zienders', een mooie fotocollage.

Ans Verdijk
De tentoonstelling het 'Museum van Alle Tijden ziet het anders' is te zien bij Van Wely Optiek, Steenstraat 49 in Boxmeer. Ans Verdijk is op zondag 25 november te gast bij Van Wely tussen 12.00 en 17.00 uur.

Meer berichten