Ook de band The Naked Sweat Drips speelt zaterdag 15 juni op het festival Op De Tôffel in Vierlingsbeek. (foto: Ellis van Eijden)
Ook de band The Naked Sweat Drips speelt zaterdag 15 juni op het festival Op De Tôffel in Vierlingsbeek. (foto: Ellis van Eijden)

Op De Tôffel: dag vol fijne popmuziek in Vierlingsbeek

Kunst en cultuur 686 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Het Vrijthof in Vierlingsbeek staat zaterdag 15 juni wederom het decor voor Op De Tôffel. Voor de 27ste keer alweer biedt dit festival een mooie dag vol fijne popmuziek van vandaag de dag, straattheater en gezelligheid. En dit alles is ook dit jaar weer helemaal gratis toegankelijk.

Op De Tôffel 2019 wordt afgetrapt door The Embrassibles, de overtuigende winnaar van bandwedstrijd Op Ut Tuffelke. De Nijmeegse brassband doet in grensverleggende funky jazz en swingt als de spreekwoordelijke neten. Op het andere podium wordt het bal geopend door Jackson's Cage uit Vierlingsbeek. Onlangs stond dit vijftal nog in het voorprogramma van Golden Earring. Een andere mooie naam is The Naked Sweat Drips. De Boxmeerse band biedt een overweldigende live-ervaring in het straatje van David Bowie, Nick Cave, Kyuss en Pink Floyd. The Tambles en Kita Menari zijn andere mooie namen op het affiche.
Voor de vijftiende keer is het Koningskerkje het magnifieke decor voor het akoestische podium van Op De Tôffel. Gastheer BJ Baartmans ontvangt en introduceert in de intieme ambiance van dit kerkje meerdere singer-songwriters, zoals Janet Renders (winnaar Songwedstrijd 2019), Balou (winnaar in 2018), Sam & Julia, Baer Traa en Pollux.
Op De Tôffel begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. Meer informatie via www.opdetoffel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant