De organisatie van Outlands heeft ook deze editie weer gezorgd voor een geweldige line-up.
De organisatie van Outlands heeft ook deze editie weer gezorgd voor een geweldige line-up.

Festival Outlands in Vierlingsbeek: hoge kwaliteit line-up, lage ticketprijs

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

VIERLINGSBEEK | De organisatie van Outlands – 21, 22 en 23 juni in Vierlingsbeek – heeft goed naar de wensen van het publiek geluisterd. "We hebben voor het eerst een poll gehouden onder een flink aantal mensen dat ons festival eerder bezocht heeft. Die meningen hebben we, bijvoorbeeld bij het maken van de line-up, echt laten meewegen", vertelt Frank Reijnders, die verantwoordelijk is voor de line-up.

"Ieder jaar is het maken van de line-up weer een uitdaging. Je hebt te maken met budget, beschikbaarheid en exclusiviteit. De dj's komen gelukkig graag naar Vierlingsbeek; ze blijven na hun optreden vaak hangen in onze VIP area, omdat ze de Outlands-sfeer zo geweldig vinden."

Helden
Reijnders zorgt voor een mooie afwisseling tussen gevestigde namen, aanstormend talent en lokale helden. "Een hele puzzel, maar deze editie is echt mooi in balans. Als je kijkt naar zaterdagavond dan springen Warface – met zijn live-act – Rejecta en Phuture Noize er echt uit; in de hardstyle scene zijn dat behoorlijk grote namen. Op hardcore vlak hebben we dan N-Vitral en Broken Minds komt zelfs vanuit Spanje over met hun album showcase."

Tent afbreken
Zondag verwacht Reijnders dat Zanger Kafke de tent gaat afbreken. "Puinhoop Kollektiv hebben daarnaast hun laatste weekend tour, en ook Paul Elstak is weer terug op onze main. Vrijdags is QMusic The Party echt een schot in de roos. Daar houden we dus aan vast."

Anthem
Dit jaar heeft Outlands weer een anthem. "De jonge Uncaged uit Deurne was echt laaiend enthousiast toen we hem benaderden. Wat bleek: Outlands was het eerste festival dat hij zelf bezocht. Dat belooft dus een knaller van een anthem te worden."

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.outlandsfestival.nl/line-up/.

Meer berichten