De Sint Willibrordiskerk in Mill baadt zaterdagavond 29 juni in het kunstlicht.
De Sint Willibrordiskerk in Mill baadt zaterdagavond 29 juni in het kunstlicht. (Foto: OntdekMill)

Kerk Unplugged wordt zaterdagavond hoogtepunt op dorpsfeest in Mill

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

MILL | Als onderdeel van het 'Goei Leven Beleven Weekend' houdt Stichting OntdekMill op zaterdag 29 juni een dorpsfeest voor jong en oud. Hoogtepunt is 'Kerk Unplugged' in en om de Sint Willibrordiskerk in Mill.

'Kerk Unplugged' kent optredens in de kerk door Big Band the Black Pearls en harmonie Sint Willibrord, gast-optredens van lokaal talent, een lasershow, professionele lichtkunst op de kerk, een mini-Montmartre, een foodmarkt met lange schuif-maar-aan-tafels op het kerkplein en een houten dansvloer met vinyl-DJ.
Het programma start om 16.00 uur met de kunstmarkt, live muziek in de kerk en straat-voetbal voor de jeugd in de Oranjeboomstraat als onderdeel van het 100-jarig jubileum van RKSV Juliana.

In de spotlights
Het muzikale programma met lichtshow in de kerk duurt tot 22.00 uur. Vanaf 22.15 uur wordt de kerk letterlijk en figuurlijk in de spotlights gezet met lichtkunst in samenwerking met de makers van GLOW Eindhoven. De toegang tot het dorpsfeest en 'Kerk Unplugged' is helemaal gratis. Meer informatie over deze andere activiteiten via www.eengoeilevenbeleven.nl

Meer berichten