In het weekend van 29 en 30 juni vindt bij Klooster Graefenthal in Goch een Brocante Markt plaats.
In het weekend van 29 en 30 juni vindt bij Klooster Graefenthal in Goch een Brocante Markt plaats.

Tweedaagse Brocante Markt bij Klooster Graefenthal

Kunst en cultuur 571 keer gelezen

GOCH (D) | Heerenlanden Events houdt op zaterdag 29 en zondag 30 juni de derde Brocante Markt op Klooster Graefenthal in Goch (D). Meer dan 40 deelnemers zullen tijdens deze gezellige zomerdagen het kloosterlandgoed weer omtoveren tot een sfeervolle brocante wereld, met een groot aanbod aan bijzondere antieke waren en leuke snuisterijen.

Bezoekers treffen er de meest originele vondsten uit onder meer België, Frankrijk en Engeland. Struin rustig rond langs de vele bezienswaardigheden en neem op uw gemak een kijkje bij alle gezellige kraampjes! Terwijl er gezellige Franse live muziek gespeeld wordt, kunnen bezoekers genieten van een lekker kopje koffie en diverse kostelijke hapjes in het kloostercafé.
Graefenthal is een voormalig nonnenklooster, gesticht in de dertiende eeuw. De eeuwenlange geschiedenis geeft deze locatie haar unieke flair, die voelbaar is zodra u het landgoed betreedt. Tegenwoordig is het een florerende evenementenlocatie waar reeds duizenden bezoekers een van de vele geslaagde feesten hebben bezocht. Klooster Graefenthal is te vinden in Goch, kort over de Nederlandse grens. De Brocante Markt is op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni van 10.30 uur tot 16.30 uur. Toegang is 3,00 euro (gratis t/m 12 jaar). Info: www.kloster-graefenthal.de

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant