Desolation.
Desolation.

'Muziek & BBQ op 't Plein': intieme BBQ-feestjes bij kasteel Tongelaar

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

MILL | Kasteel Tongelaar heeft deze zomer drie intieme BBQ-feestjes op het programma staan. Met een mooie line-up van live muziek kunnen bezoekers komen borrelen en muziek luisteren of een tafeltje reserveren onder de oude beuk. Desolation uit Langenboom trapt zondag 7 juli af.

In augustus spelen Harry Hendriks en Rob Meulepas van Two Stools en 1 september zijn The Feliciano's weer op het kasteel. Desolation verzorgt zondag de kick-off. De band speelt muziek uit de jaren '60 , '70 en '80 in akoestische vorm. Hun repertoire bestaat uit The Rollings Stones, The Beatles, Bruce Springsteen et cetera.

Reserveren
'Muziek en BBQ op het plein' is zondag 7 juli van 19.00 tot 23.00 uur bij Kasteel Tongelaar aan de Tongelaar 12 in Mill (navigatie: Hoogedijk, Mill). Meer informatie of het reserveren van een tafeltje, kan door een e-mail te sturen naar info@smaakmakersmill.nl. De kosten voor de barbecue zijn 25,00 euro per persoon. Wie alleen wil borrelen en muziek luisteren, is van harte welkom. (Bij slecht weer gaat het programma door in het kasteel.) Meer informatie via www.kasteeltongelaar.nl

Meer berichten