André Hazes geeft op 18 augustus een concert in Nijmegen. De organisatie is in 'Boxmeerse' handen.
André Hazes geeft op 18 augustus een concert in Nijmegen. De organisatie is in 'Boxmeerse' handen.

Goedkoop met de bus naar optreden André Hazes Jr. in Triavium op 18 augustus

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

BOXMEER | Het drietal Fred van Duinhoven, Sjaphanto Guntlisbergen en Sven Jansen doopt het Triavium in Nijmegen op zondag 18 augustus om tot een heus feestcafé met verschillende optredens. De hoofdact is André Hazes Jr. De organisatie laat voor gereduceerd tarief een bus rijden voor slechts 7,50 euro retour. "Dat is bijna de helft van een treinkaartje vanaf de Boxmeer en je wordt voor de deur afgezet", zegt Sjaphanto.

"De voorverkoop verloopt voorspoedig. We hebben ruim 75 procent van de tickets verkocht", vervolgt Sjaphanto. "We willen echter nog extra onder de aandacht brengen dat het ook mogelijk is om met de bus te gaan. Zo'n optreden is toch het leukst als niemand van je vrienden of voetbalelftal de BOB hoeft te zijn. We hebben al twee cafés die met hun stamgasten met de bus naar Nijmegen gaan. Je kunt natuurlijk met de trein naar Dukenburg, maar dan betaal je meer, moet je overstappen en nog een stuk lopen. Met de bus word je gehaald en gebracht." Opstapplaatsen zijn Horst, Venray, Boxmeer en Cuijk. Een busticket à 7,50 euro kan alleen worden gekocht bij Hotel Riche in Boxmeer.

Meer optredens
Behalve André Hazes Jr. en zijn band zijn er op zondag 18 augustus optredens van volkszanger Johnny Romein, feestzangeres Yosee, Danny Froger, Peter Beense en Samantha Steenwijk. Kaarten à 42,50 euro (zitplaats) of 39,95 euro (staanplaats) zijn te koop bij Hotel Riche of online via Shop.ikbenaanwezig.nl

Meer berichten