De rommelmarkt in Gassel vindt op zondag 14 juli alweer voor de 25ste keer plaats.
De rommelmarkt in Gassel vindt op zondag 14 juli alweer voor de 25ste keer plaats. (Foto: Schuttersgilde St. Jan)

Rommelmarkt Gassel is klaar voor jubileum

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

GASSEL | Schuttersgilde St. Jan houdt op zondag 14 juli alweer voor de 25ste keer een rommelmarkt. De in de beginjaren nog kleine rommelmarkt is door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste festijn in Gassel met op het Julianaplein de rommelmarkt en in de straten van de Schaarweg, St. Jansvoort, Nieuweweg en Gentstraat een keur van marktkramen met diverse snuisterijen.

Dit jaar zal alles volgeboekt zijn met marktkramen. Ook aanwonenden gebruiken deze dag om hun overtollige spullen aan de man (of vrouw) te brengen. "Niet alleen mensen uit Gassel maar van ver daarbuiten weten hun weg te vinden naar de rommelmarkt. De één vindt er een extra stukje voor zijn verzameling, de ander een onderdeel voor een kapotte machine, weer een ander alleen maar een hebbedingetje. We hebben er alles aan gedaan om er een mooi geheel van te maken en het is beslist de moeite van een bezoekje waard", aldus de organisatie van de rommelmarkt.

Informatie
Op zondag 14 juli is weer een terras ingericht, waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje of drankje. De rommelmarkt is van 9.30 tot 16.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro, inclusief een kopje koffie of thee. Meer informatie via tel. 06-52583085 of www.gildegassel.nl.

Meer berichten