'Blues in Nierstown' tijdens SumMmertime op 3 augustus

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur
Two Stools
Two Stools

GENNEP | 'Blues in Nierstown' is dankzij het succes van de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vast onderdeel van het jaarlijkse SumMmertimeprogramma. Op zaterdag 3 augustus is het in Gennep genieten van Let's Go Bananas en de Saxotones Groove Mission. 's Avonds gaat het dak eraf met Two Stools.

Let's Go Bananas bestaat uitsluitend uit professionele muzikanten met jarenlange ervaring in dit circuit. Met hun nummers uit de jaren '60, '70 en '80 en old scole hits in diverse muziekstijlen weten zij bij elk publiek een gevoelige snaar te raken. Speciaal voor 'Blues in Nierstown 2019' trekt Let's Go Bananas tijd uit om lekker te jammen met classic blues sounds. Wie verleid wil worden door bungaloo, souljazz en oude rhythm & blues en een vette tenorsax luistert naar een optreden van de Saxotones Groove Mission. Deze ultieme live band brengt virtuoze soulmuziek uit de jaren '60 die swingt tot op het bot.

Special Guest
Door de komst van mondharmonicamist Geert van der Heijden zal deze editie van Blues in Nierstown als onvergetelijk de boeken van SumMmertime in gaan. De inmiddels 70-jarige van der Heijden speelt al vanaf de jaren '60 en kan dus terecht als Bluesveteraan aangekondigd worden. In de avonduren is het podium gereserveerd voor rock & blues-duo Two Stools.

Meer berichten