Muziek in de Maïs.
Muziek in de Maïs.

Muziek in de Maïs en NK Maïsstengelhangen in Haps

Kunst en cultuur 951 keer gelezen

HAPS | Op zaterdag 17 augustus vindt weer 'Muziek in de Maïs' plaats. De coverband NOAH en DJ Marvin zorgen voor een gezellig feest tussen de maïs nabij het sportpark in Haps. Voorafgaand aan het muziekfestijn is het NK Maïsstengelhangen.

De organiserende Kiwanisclub Land van Cuijk gaat ook dit jaar diverse (sport)verenigingen financieel de helpende hand toesteken. En net als vorig jaren met een niet alledaags feestje. Niet in een zaal of café maar in hetzelfde perceel maïs als altijd, in Haps. Het optreden wordt verzorgd door NOAH. Deze coverband speelt moeiteloos in op het publiek en geen optreden is hetzelfde. Als de band even moet bijkomen, neemt DJ Marvin het stokje over. Zijn show staat bol van vrolijke nummers en interactie met het publiek.

NK Maïsstengelhangen
Voorafgaand aan het muziekevenement vindt nog het Open NK Maïsstengelhangen plaats. Dit bijzondere evenement is dit jaar groter van opzet dan ooit. Het team dat na een aantal ronden als langste aan de stengels is blijven hangen wint logischerwijs de eerste prijs, van maar liefst duizend euro.
'Muziek in de Maïs' is zaterdag 17 augustus vanaf 21.30 uur nabij het sportpark in Haps. E-tickets kosten 12,50 euro in de voorverkoop via www.muziekindemais.nl of 15,00 euro aan de deur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant