Cash on Delivery.
Cash on Delivery.

24 augustus: Finishing Touch van SumMmertime in Gennep

Kunst en cultuur 219 keer gelezen

GENNEP | De finishing touch van deze twaalfde SumMmertime in Gennep bestaat uit optredens van Cash on Delivery vanaf 14.00 uur en singer songwriter Ray Romeijn en de band Straf in de avonduren. 

Cash on Delivery is een country/americana band pur sang die in heel Europa een uitstekende naam heeft opgebouwd. Niet alleen als zelfstandige band maar ook als begeleidingsband van internationale country artiesten. Vroeger maakten zangeressen als Ilse de Lange en Rachel Kramer deel uit van Cash On Delivery. Met country classics, countrypoprock en aangename countryblues kan men verzekerd zijn van een mooie muzikale afsluiter van de SumMmertimefeesten. Singer-songwriter Ray Romijn werd uit een Nederlandse moeder geboren in Brazilië en heeft met zijn ouders de hele wereld over gereisd. Nu trekt hij met zijn gitaar de wereld over en speelt eigen werk en blues, rock 'n roll en jazz covers van artiesten uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw. Aanvang optreden is 20.00 uur. 
Het allerlaatste optreden in het kader van SumMmertime 2019 is weggelegd voor de Bossche band Straf. Deze band bestaat uit zeven gepokte en gezamelde muzikanten die hun muziek het liefst omschrijven als polderpolka: feestelijke, liederlijke en energieke Nederlandstalige akoestische postpunk fanfare folk 'n roll met een zwart randje. Aanvang optreden is 21.00 uur. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant