Demonstraties van Unimogs-, Dakar- en Zwarte Cross-voertuigen trekken jaarlijks veel bekijks.
Demonstraties van Unimogs-, Dakar- en Zwarte Cross-voertuigen trekken jaarlijks veel bekijks.

Wilbertoord Pakt Uut biedt 'perfecte mix voor hele gezin'

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

WILBERTOORD | Wilbertoord gaat zondag 8 september weer massaal 'uut' pakken tijdens het spektakel Wilbertoord pakt Uut. De combinatie van feestavond, oldtimers, motorisch geweld, terrassen met live-muziek en handelsmarkten met MEGA kofferbakverkoop en veiling zijn al jarenlang de perfecte mix voor het hele gezin.

Het festijn begint op zaterdagavond 21.00 uur met een spetterende feestavond met coverband FANTIX en de band Barracuda Rock. Samen met een dj zorgen deze bands voor een doorlopend muzikaal en entertainment programma.
Op zondagochtend worden om 11.00 uur de poorten geopend. Bezoekers kunnen dan genieten van de oldtimershow, kofferbakverkoop, Zwarte Cross-demonstraties, regiofair Land van Cuijk, bedrijvenmarkt of op de verschillende terrassen met live muziek. Ook staan er optredens van de fanfare uit Landhorst, verschillende dweilorkesten, een bigband, toneelvoorstellingen en rockbands op het programma. Ook de roofvogelshows en demonstraties van Unimogs-, Dakar- en Zwarte Cross-voertuigen trekken jaarlijks veel bekijks. Speciaal voor de kinderen is er een buitenspeeltuin met; luchtkussens, klimtoren, quads, een zweefmolen, zandbakken, tractorbaan, maisbak, koe-knuffelen, aaibakken en meer.
De entree is 2,50 euro (2-12 jaar: 1,00 euro). Meer informatie op www.wilbertoordpaktuut.nl

Meer berichten