Het kunstwerk 'STORM'.
Het kunstwerk 'STORM'. (Foto: Cockie Kremers)

Kies mooiste of bijzonderste kunstwerk van de Kunstroute

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

MILL | Nog tot eind september kunnen kunstliefhebbers ruim dertig kunstwerken bewonderen tijdens de Kunstroute 2019 van Ontdek Mill. Dit jaar is deze route van zo'n 12 kilometer te vinden in en rond Sint Hubert. Eén kunstwerk krijgt een jaar lang een 'definitieve' plek aan de Hoogveldseweg in Mill. Bezoekers van de Kunstroute bepalen welk.

Na de Kunstroute worden alle kunstwerken door de werkgroep weer weggehaald, maar één van de werken krijgt een bijzondere plek aan de Hoogstraat / Hoogveldseweg in Mill waar deze een jaar lang zal blijven staan. Het kunstwerk met de meeste stemmen in 2018 was 'STORM'. Dit kunstwerk, gemaakt door Harrie Relou, Martien Straatman en Loes Relou, staat sinds eind september 2018 bij het Peelkanaal bij City Resort in Mill. Dit kunstwerk zal dus eind september vervangen worden door het kunstwerk van de Kunstroute 2019 met de meeste stemmen.
Hoe doet u mee? Stuur een mailtje met de titel van het kunstwerk van uw keuze, met omschrijving van het waarom naar kunstroute@ontdekmill.nl. Doe dit vóór 15 september.

Meer berichten