Jazzliefhebbers komen komend seizoen volop aan hun trekken.
Jazzliefhebbers komen komend seizoen volop aan hun trekken. (Foto: Ties van Dooren)

Bijzondere editie Jazz Tour aan de Maas

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

REGIO | Jazz Tour aan de Maas beleeft zaterdag 14 september een bijzondere editie, met optredens van de Edison Jazzism-publieksprijswinnaar The Preacher Men en de Cubaanse meester Pianist Ramon Valle. Jazz Tour is onderscheidend door een programmering waar jazz- en muziekliefhebbers opgewonden van raken.

Ondanks de grote namen uit de Jazz-scene is het doel dat het klein en intiem is waardoor bezoekers dicht bij de muzikanten staan. Al fietsend of rijdend door de natuur van de gemeenten Bergen, Gennep, Cuijk en Mook & Middelaar zijn er op bijzondere locaties concerten van musici uit de top van de Nederlandse jazzscene. Hierbij zijn onder andere Michiel Braam, Jeroen van Vliet, Angelo Verploegen, Corrie van Binsbergen, Mete Erker, The Preacher Men, Izaline Calister, Ed Verhoeff en Rik Cornelissen. Het avondconcert wordt afgesloten met het befaamde Ramon Valle Trio.
Naast de muziek is er op de dag ook de mogelijkheid om lokale producten te proeven van de smaakparels. Kijk op www.jazzmaas.nl voor alle informatie over onder andere het programma, locaties en tickets.

Meer berichten