Guy Verlinde verzorgt in mei een America-concert in De Steenakker.
Guy Verlinde verzorgt in mei een America-concert in De Steenakker.

Huistheater De Steenakker verwelkomt dit seizoen 'artiesten van wereldfaam'

Kunst en cultuur 193 keer gelezen

HAPS | Huistheater De Steenakker in Haps opent komende zondag het nieuwe seizoen met deelname aan Jazz Tour aan de Maas. Het lijkt de opmaat naar een seizoen vol artiesten met wereldfaam.

Op zondag 6 oktober is het de beurt aan singer-songwriter Marcel de Groot (zoon van Boudewijn de Groot), die met zijn gitaarspel, Nederlandstalige nummers, wonderschone teksten en warme stem elke zaal voor zich weet te winnen. In november en december heeft De Steenakker drie concerten speciaal voor de feestmaanden: Mike del Ferro met André Heuvelmans (pianomuziek, zondag 10 november), Maria Emilia (fadomuziek, zondag 8 december) en Rachel Croft (singer-songwriter inclusief Keltisch buffet en vertellingen, vrijdag 13 december).
In het nieuwe jaar start De Steenakker met een pianist van wereldfaam: Michiel Borstlap (zondag 19 januari). De jonge formatie INKT brengt op zondag 9 februari het nieuwe levenslied in grote bezetting. Cabaretier Rob Scheepers komt woensdag 4 en donderdag 5 maart naar Haps voor een try-out van zijn show 'Gulzig'. Het programma wordt vervolmaakt door een lezingen en muziek in het kader van 75 jaar bevrijding (met Geert Kimpen en Bas Steman), twee Americana-concerten in mei (Guy Verlinde en Mercy John) en tenslotte saxofonist Yuri Honing op zondag 7 juni.
Info: www.desteenakker.nl

INKT 2
Mercy John.
Marcel de Groot.
Maria Emília
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant