Sfeerimpressie van een vorige editie van Keramisto. (archieffoto: Ingrid Driessen)
Sfeerimpressie van een vorige editie van Keramisto. (archieffoto: Ingrid Driessen) Foto: Ingrid Driessen

Internationaal keramiekfestival 'Keramisto' lost belofte al op voorhand in

Kunst en cultuur 394 keer gelezen

MILSBEEK | Honderd met zorg geselecteerde keramisten uit heel Europa tonen komend weekend hun nieuwste werk tijdens Keramisto. Het internationale keramiekfestival in Milsbeek beleeft op zaterdag 21 en zondag 22 september alweer de 32ste editie.

Bij de kunstenaars zelf kun je keramiek kopen voor je keramiekverzameling of gewoon, om je huis mee op te vrolijken. De keus is enorm. In demonstraties en presentaties kun je kennismaken met de nieuwste keramiektechnieken en -trends. Of je nou een ervaren professional bent of een startende liefhebber van keramiek: dit unieke keramiekfestival mag je niet missen! Op het festival laten 100 zorgvuldig geselecteerde keramisten hun werk zien. Je vindt op Keramisto alle typen voorwerpen en verschijningsvormen van keramiek. Zowel kunst, design, beelden als servies. Keramisto vindt plaats in keramiekdorp Milsbeek, waar al sinds de Romeinse tijd pottenbakkers actief zijn. Het festivalterrein ligt aan de Mookerplas, bij het zwemstrand. Het terrein is prachtig gelegen aan het water en omzoomd door bomen. Er is meer dan voldoende gratis parkeerruimte. Met de natuur dichtbij laat het festival zich ideaal combineren met een wandeling in de bossen of langs de Niers.
Keramisto is beide dagen van 10.00 tot 18.00 uur. De entree is 5,00 euro. Voor jongeren tot 12 jaar is de toegang gratis. Meer informatie via www.keramisto.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant