Jacky Geurts is een vermaard glaskunstenares. Als hoofdtechniek gebruikt ze flamework. Op donderdag is ze te gast bij Cultureel Café Sint Anthonis.
Jacky Geurts is een vermaard glaskunstenares. Als hoofdtechniek gebruikt ze flamework. Op donderdag is ze te gast bij Cultureel Café Sint Anthonis.

Cultureel Café Sint Anthonis trapt nieuwe seizoen af

  •   keer gelezen   Kunst en cultuur

SINT ANTHONIS | Cultureel Café Sint Anthonis begint donderdag 26 september met een nieuw seizoen. De gasten van de eerste culturele avond zijn Vin Baltussen en Werner Hendriks, Jacky Geurts en Karin Verhaak.

Vin en Werner zijn al enkele jaren bezig met hun kledingproject Painted Jack. Geen alledaagse confectiejasjes, maar originele en unieke jasjes met een kunstzinnig patroon. Mode op een hoogst persoonlijk en artistiek niveau. Jacky Geurts uit Beugen is een vermaard glaskunstenares. Als hoofdtechniek gebruikt ze flamework, waarbij het roodgloeiende glas tijdens het artistieke proces met een brander wordt bewerkt. Nationaal en internationaal is ze een gewaardeerde kunstenaar met uitnodigingen voor deelname aan tentoonstellingen, workshops en lezingen en haar werk is in talrijke collecties vertegenwoordigd. Karin Verhaak uit Grave is de nieuwe columniste voor dit seizoen. Haar zienswijze op de gebeurtenissen in de wereld zal met een vlijmscherpe tong en feministische kijk daarop verwoord worden in haar bijdrage. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door ons vaste huisorkest Chase-4
Cultureel Café is op donderdag 26 september vanaf 20.00 uur in De Heksenboom, Bosweg 40 in Sint Anthonis. De entree is 2,50 euro.

Meer berichten